fbpx

Samlade ord…

bertilarkrans.nu

”MD-produktion. ( Magnus Daneling ) har en stark förmåga att se och uppfatta helheten på produkten som ska exponeras. Layouten är skickligt upplagd med tydlig sammanställning i balans med färg och form.
Jag är väldigt nöjd med MD- produktion som öppnat upp en hemsida och presenterat verk med ett intressant bildupplägg för den konstintresserade
.”

Konstnär
Bertil Arkrans


romelegarden.com

”MD Produktion har producerat Romelegårdens hemsida. Sidan har fått ett proffsigt intryck
och den är användarvänlig.  Både vi och våra kunder är mycket nöjda.  Magnus Daneling är lyhörd för idéer och hjälper gärna till om vi har några frågor.”

Romelegården
Ingvar Wallin


tomelillaskonstsamling.se

”Stiftelsen Tomelilla Konstsamling är väldigt nöjda med sin nya hemsida, som Magnus Daneling –  MD-Produktion har skapat åt oss. Samarbetet har varit väldigt bra och givande och givit oss en hemsida som fungerar bra mot våra besökare.
Vi kan varmt rekommendera Magnus och MD-Produktion.”

Stiftelsen Tomelilla Konstsamling
Sten Bjerketun
Intendent


rydells.net

”Vi är mycket nöjda med MD produktions jobb med vår hemsida.
Mycket nöjd med bemötandet och väldigt bra service.
Kan varmt rekommendera MD Produktion”

Rydells Begravningsbyrå


ostenmedresten.se

”Mycket proffsigt utförda tjänster gällande planering, uppbyggnad, kodning och driftsättning av webbsidan. Dessutom ansvarsfull uppsikt över drift och funktion. Mycket tilltalande priser vid jämförelser.”

Östen Med Resten


stfhavang.se

”Magnus är kommunikativ, lyhörd och kreativ. Samarbetet kring vår hemsida har varit trevligt och funkat väldigt smidigt.”

Skepparsgården – STF Vandrarhem Haväng


osterlen.com

”Jag är supernöjd med kompetensen hos Magnus och sättet att jobba på. Har själv drivit IT-företag och tidigare jobbat med webutveckling så jag ställer stora krav på kompetensen. Magnus är den första på många år som jag träffat på som besitter både avancerad teknikkunskap och ser helheten och designen. Kanonbra att jobba med. Till skillnad mot flera ”webdesigners” så besitter Magnus djupare kompetens för att kunna fixa även udda och mer avancerade lösningar.”

Österlendata AB


andreasekstrom.se

”Magnus hjälpte mig snabbt och metodiskt att bygga en ny hemsida, i samarbete med en extremt kompetent designer. Allt småfix som behövs i anslutning till en sådan process skedde utan minsta problem. Varma rekommendationer!”

Andreas Ekström

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien
0 Shares
Tweet
Share
Share
Pin
Tillåt pushmeddelanden? OK Nej tack