fbpx

Service, Support och Säkerhet

Service/Support/Säkerhets-avtal – Vi erbjuder detta till varje ny webbsides-kund. Om man har en webbsida såsom WordPress eller annan CMS/Webbsida så krävs det att man underhåller och sköter om webbsidan regelbundet. Den här tjänsten är något som man måste ha, eller så får man ha någon inom företaget eller föreningen som kan ta hand om detta arbete. Jag har alltför många gånger varit med om att detta fungerar ett tag för att sedan falla bort. Tjänsten innebär en övervakning av WordPress och att alla uppdateringar sker utan problem. Detta gäller både för WordPress i sig självt, och alla tillägg. Detta är superviktigt just för att minska risken för intrång, sabotage, förlust av data eller svartlistning på Google. Vidare kollas koden av så att allt fungerar enligt plan. Att all design ser bra ut och att responsiviteten fungerar på olika skärmstorlekar. Allt kollas av regelbundet.

Förutom Underhåll och service så är säkerheten en viktig detalj som man inte får bortse ifrån.

  • Vi ser till att härda systemet och lägger in en övervakning med möjlighet till genomsökning av alla filer. Allt kontrolleras regelbundet
  • Vi lägger in en Tvåstegsverifikation om man vill det
  • Ser till att inloggnings-URL är en annan än standardadressen om man vill det
  • Låser ute användare vid för många inloggningsförsök
  • Skydd mot Bruteforce-attacker

Pris totalt Service/Support/Säkerhets-avtal: 154 kr * / månad

Fakturering sker kvartalsvis  462 kr* eller per år  1 571 kr* (15% rabatt 1:a året).

Specifika villkor för Service/Support/Säkerhets-avtal (S/S/S)

  • Innehålls-hantering såsom ändring av text och bild och tillägg av nya sidor ingår inte i S/S/S-avtalet. Där finns speciella webbredaktörs-avtal som man får teckna i så fall. Om man tecknar ett webbredaktörs-avtal faller kostnaden för S/S/S bort, och man betalar endast för webbredaktörsavtalet där support och service ingår.
  • Likaså ingår inte större förändringar av webbsidan i S/S/S-avtalet. Man tecknar S/S/S-avtal för webbinstallationen i det skick som den befinner sig i vid det tillfället.
  • Viss diskussions-mån finns vid smärre förändringar, men det får i så fall diskuteras och skrivas specialavtal på i så fall.
  • Vid större eller specialanpassade webbsidor och webbshop gäller offert i första hand.

*= Inkl. moms

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien
0 Shares
Tweet
Share
Share
Pin
Tillåt pushmeddelanden? OK Nej tack