fbpx

SEO

En webbsida måste ha ett relevant och legitimt innehåll samt vara synlig på Google. En bra rankning på Googles söksidor genererar med säkerhet besök till din webbsida. För att få till detta måste Webbsidan vara bra strukturerad.  

 

Reklampelare

Varje enskild sida på sajten ska kunna fungera som en reklampelare för just det som sidan handlar om. Där ska finnas en titel, en rubrik, ett unikt innehåll och unika meta descriptions. Du ska absolut inte ha något duplicerat på sajten. Google filtrerar bort duplicerade sidor och detta kan innebära att just den sidan som du vill ska synas – ja den filtreras bort helt enkelt.

Grundläggande SEO

GoogleAdsTill varje webbpaket som vi har ingår en grundläggande SEO eller sökmotoroptimering. Det låter bra så långt, men för att hålla sig kvar på Googles förstasida krävs det att man kontinuerligt håller koll på sin ranking på söklistorna och anpassar sig, samt att man många gånger måste använda sig av annonser i viss utsträckning. Det vanligast verktyget som man då använder är Google Ads. Vi kan ge dig kontinuerlig anpassning och optimering av AdWords för att locka besökare till webbsidan. Kontakta oss via formuläret eller ring 0706-64 15 26, så återkommer vi till er med förslag och offert vid begäran.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien
0 Shares
Tweet
Share
Share
Pin
Tillåt pushmeddelanden?    OK Nej tack