fbpx

Dax för en ny modern webbsida?

om-oss-responsiv-mdp-ny

MD Produktion är en webb-byrå som inriktar sig på att leverera webbsidor som är unika, prisvärda,  snabba och moderna och som överensstämmer med det som kunden vill ha. Vi riktar oss främst till nyföretagare och föreningar, som vill ha en modern responsiv webbsida, det vill säga en webbsida som automatiskt anpassar sig efter användarens telefon, surfplatta eller dator. Webbsidan visas då på ett korrekt sätt oavsett skärmstorlek.

 Paketlösningar hittar du här  

Innehållsstrategi

Innehållsstrategi En modern webbsida är en sak, men utan ett lockande och relevant innehåll faller snabbt hela konceptet. En viktig process som vi lägger stort fokus på är en innehållsstrategi, där man tänker på att:

  • med innehållet locka kunden till att stanna kvar.
  • Se till att dom kommer tillbaka till er.
  • Hålla webbsidan fräsch genom att uppdatera regelbundet.
  • Använda andra kanaler att locka besökare till webbsidan – Facebook, Instagram, Twitter m m.

SEO

En annan viktig strategi är SEO -> Search Engine Optimization -> (Sökmotoroptimering på svenska) Och det innefattar det arbete som görs för att få din webbplats att synas högre upp på Google och via andra sökmotorer. Man vill oftast synas på förstasidan och gärna topp 5.

WordPress

Vi har en gedigen erfarenhet när det gäller flera tekniker för att utveckla webbsidor, men fokuserar främst på att jobba med WordPress som Publiceringsverktyg.

Nå slutmålet

Processen att nå slutmål handlar om kontinuerlig kontakt med kund och att vi som leverantörer är öppna för förändringar. Förändringar sker – dels utifrån kundens perspektiv men även med hänsyn till vad som händer hos konkurrenter och andra faktorer. Vi jobbar utifrån perspektivet att kunden ska få det dom vill ha – en modern och snabb webbsida.

Med den inriktningen innebär det att vi inte släpper iväg något där det finns några tveksamheter eller ett ”Jaha det där blev ju ganska bra”.

Magnus Daneling - MD ProduktionJag som driver MD Produktion heter Magnus Daneling och har hållit på med webbsidor i mer än 20 år. Förutom musikspelandet som också fyller en stor del av mitt liv är detta ett stort kall för mig.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien