fbpx

Webbpaketen – mer info

Förutom det som nämns för respektive webbpaket så ingår:

  • Grundläggande sökmotoroptimering (SEO)
  • Utbildning i innehållshantering (redaktör) – 2 tim.
  • Inläggning av grundläggande innehåll om sådant finns färdigt, annars läggs exempelinnehåll in.
  • Responsiv design

Tilläggstjänster:

Support/Service/Säkerhets-avtal – Vi erbjuder detta till varje ny webbsides-kund. Om man har en webbsida såsom WordPress eller annan CMS/Webbsida så krävs det att man underhåller och sköter om webbsidan regelbundet. Den här tjänsten är något som man måste ha, eller så får man ha någon inom företaget eller föreningen som kan ta hand om detta arbete. Jag har alltför många gånger varit med om att detta fungerar ett tag för att sedan falla bort. Tjänsten innebär en övervakning av WordPress och att alla uppdateringar sker utan problem. Detta gäller både för WordPress i sig självt, och alla tillägg. Vidare kollas koden av så att allt fungerar som det ska. Att all design ser bra ut och att responsiviteten fungerar som den ska. Allt kollas av regelbundet.

Förutom Underhåll och service så är säkerheten en viktig detalj som man inte får bortse ifrån. Vi ser till att härda systemet och lägger in en övervakning med möjlighet till genomsökning av alla filer. Allt kontrolleras dagligen.

Pris totalt Support/Service/Säkerhets-avtal: 154 kr * / månad

Fakturering sker kvartalsvis  462 kr*  eller per år  1 571 kr* (15% rabatt).

Logotyp – om ingen logotyp finns tillgänglig så kan ni beställa en från valfritt logopaket till 25% rabatt. (Framställan av logotyp ingår i guldpaketet.)
Läs mer på logosidan…

Foto – Antingen kan man om inget bildmaterial finns till webbsidan beställa unik fotografering för webbsidan eller så beställs genrebilder via bildbyråer på nätet.
Läs mer på fotosidan…

WooCommerce

Webbshop – är något som vi naturligtvis också kan ordna och som finns med i silverpaketet i enklare form och i fullformat i guldpaketet. Vi använder oss av WooCommerce som är en e-handelstillägg för WordPress som många använder sig av. Är oerhört flexibelt att hantera och används i 30% av alla webbutiker.

(*) Inkl. moms

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien
0 Shares
Tweet
Share
Share
Pin
Tillåt pushmeddelanden? OK Nej tack